ΑρχικήΕπικοινωνία Περιεχόμενα Αναζήτηση
Προφίλ
Τι είναι η Ελληνική Εταιρεία Logistics Βορείου Ελλάδος

 

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics Βορείου Ελλάδος (ΕΕL ΒΕ) είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο και παράλληλα ο παλαιότερος επίσημος φορέας για την προώθηση της επιστήμης των Logistics στην χώρα μας. Αυτή τη στιγμή μαζί με την ΕΕL αριθμεί πάνω από 500 μέλη επαγγελματίες και στελέχη Ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, οργανισμών του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς, νέους και σπουδαστές, αλλά και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Logistics και της Διαχείρισης Εφοδιαστικών Αλυσίδων.

Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της εκπροσωπώντας ένα σωματείο παγκόσμιας εμβέλειας, τον SOLE (InternationalSocietyofLogisticsEngineers), για να συμβάλλει στη μεταφορά της διεθνούς τεχνογνωσίας, εμπειρίας και εξελίξεων στην επιστήμη της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα. Μέσα στα πλαίσια των ενεργειών της Ελληνικής Εταιρείας Logistics για δικτύωση σε κορυφαίο επίπεδο παγκόσμια και προώθηση της χώρας μας ως διαμετακομιστικού κόμβου, πρόσφατα υπεγράφη Στρατηγική Συνεργασία με τον Οργανισμό Council of Supply Chain Management Professionals (CSCMP) των Ηνωμένων Πολιτειών, του μεγαλύτερου Συνδέσμου των επαγγελματιών Logistics και διαχείρισης εφοδιαστικών αλυσίδων στον κόσμο.

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics έχει οργανώσει μέσρι σήμερα 15 Πανελλήνια Συνέδρια, όπως και σειρά σεμιναρίων, ημερίδων και άλλων εκδηλώσεων σχετικών με τα Logistics.

Σχεδίαση, Ανάπτυξη, Φιλοξενία Apogee Information Systems