ΑρχικήΕπικοινωνία Περιεχόμενα Αναζήτηση
Νέα
ΣεμινάριαΣυμμετοχή της Ελληνικής Εταιρείας Logistics - Παράρτημα Θεσσαλονίκης
στο E-learning Money Show 2007
thumb.jpg
 

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics-Παράρτημα Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ποσοτικής Ανάλυσης, Logistics και Διαχείρισης Εφοδιαστικής  Αλυσίδας (LASCM) του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ. και τη Human Asset AE, διοργανώνουν για πρώτη φορά στα πλαίσια του Money Show 2007, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 30.11.2007 έως 02.12.2007, 'Blended Learning Workshop' με τίτλο:

«Logistics και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Χρησιμοποιήστε τα για να Αυξήσετε την Ανταγωνιστικότητα της Επιχείρησής σας».


Σκοπός του σεμιναρίου - εργαστηρίου είναι ο κάθε εκπαιδευόμενος:

  • Να κατανοήσει καλύτερα τι είναι τα Logistics και η Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
  • Να αναγνωρίσει τη σημασία τους στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.
  • Να μπορεί να επικοινωνήσει τεκμηριωμένα τη σημασία τους στα υψηλόβαθμα διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης.
  • Να μπορεί να τα χρησιμοποιεί για καίριες παρεμβάσεις, ώστε να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο υβριδικής τηλεκπαίδευσης (blended learning). Υπεύθυνος του σεμιναρίου και εισηγητής είναι ο Καθηγητής του Α.Π.Θ. κ. Ελευθέριος Ιακώβου, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics-Παράρτημα Θεσσαλονίκης και Διευθυντής του LASCM και θα τo παρακολουθήσουν εκπαιδευόμενοι, οι οποίοι προέρχονται από φορείς  και οργανισμούς όπως Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Ο.Λ.Θ. A.E., Ε.Κ.Ε.Τ.Α, Εταιρείες 3PL και στελέχη της βιομηχανίας. Για τις ανάγκες του προγράμματος θα γίνει χρήση της πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης της Human Asset Technologies E.E. Για να μάθετε περισσότερα για το σεμινάριο πατήστε εδώ.

Διαβάστε το άρθρο του Διευθ. Συμβούλου της Human Asset AE και Αντιπροέδρου Κατάρτισης και Πιστοποίησης της ΕΕL - Παράρτημα Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Τόλη.

Για περισσότερες πληροφορίες και διαρκή ενημέρωση μπορείτε να επισκέπτεστε και την ιστοσελίδα της Human Asset Α.Ε. www.humanasset.gr.

Σχεδίαση, Ανάπτυξη, Φιλοξενία Apogee Information Systems