ΑρχικήΕπικοινωνία Περιεχόμενα Αναζήτηση
Φοιτητικά

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Αγαπητοί προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές/σπουδαστές και υποψήφιοι διδάκτορες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας, σας καλωσορίζω στα φοιτητικά/σπουδαστικά παραρτήματα της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL) - Παράρτημα Θεσσαλονίκης. Η EEL είναι ένα επιστημονικό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον SOLE. Το Παράρτημα Θεσσαλονίκης της EEL ιδρύθηκε το 1997 με βασικό σκοπό τη διάδοση της επιστήμης των Logistics στον ευρύτερο χώρο της Βορείου Ελλάδος αλλά και γενικότερα. Από τότε, συμβάλει άμεσα στη βελτίωση της τοπικής και εθνικής μας οικονομίας, τοποθετώντας τα Logistics και τη Διαχείριση Εφοδιαστικών Αλυσίδων στο κέντρο όποιας προσπάθειας αύξησης της ανταγωνιστικότητάς της εθνικής οικονομίας. Ειδικότερα, οι στόχοι της ΕΕL είναι οι εξής:

·     Η διάδοση και προώθηση της επιστήμης των Logistics στον χώρο των Επιχειρήσεων, στον Ακαδημαϊκό-Ερευνητικό χώρο και στο χώρο της Δημόσιας Διοίκησης και της Πολιτείας.

·     Η συγκέντρωση, μελέτη, επεξεργασία και διάδοση επιστημονικών πληροφοριών για τη συνεχή ανάπτυξη της επιστήμης των Logistics.

·     Η ανάπτυξη της αλληλεγγύης, της επικοινωνίας, της συνεργασίας και της επιστημονικής και επαγγελματικής υποστήριξης των μελών της.

·     Η συνεργασία και ανταλλαγή εμπειριών με Εθνικούς και Διεθνείς Οργανισμούς και Ιδρύματα με παρόμοιους σκοπούς και στόχους.

·     Η αναγνώριση επιτευγμάτων και υψηλού επαγγελματισμού στον χώρο των Logistics.

·     Η ηθική και υλική υποστήριξη των εκπαιδευτικών φορέων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Logistics.

Μέλη της EEL είναι στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα, ακαδημαϊκοί, σπουδαστές, αλλά και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των Logistics.

 

Διανύοντας το δέκατο έτος λειτουργίας του το Παράρτημα Θεσσαλονίκης φιλοδοξεί να διευρύνει τους κόλπους του, με την ίδρυση επίσημων φοιτητικών/σπουδαστικών παραρτημάτων σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας μέσω μιας συγκεκριμένης διαδικασίας, που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι κατά τόπου φοιτητές και σπουδαστές. Τα οφέλη για τα νέα αυτά μέλη της EEL αναμένεται να είναι πολλαπλά:

·     Σύνδεση με την αγορά εργασίας και ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών: Ως μέλη της EEL μπορείτε να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη από την εμπειρία επαγγελματιών μελών της EEL που αντιμετωπίζουν καθημερινά την πρόκληση των Logistics στον εργασιακό τους χώρο. Μέσω Συνεδρίων, Ημερίδων, Εσπερίδων και Συζητήσεων Στρογγυλής Τραπέζης σε θέματα σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο των Logistics και της Διαχείρισης Εφοδιαστικών Αλυσίδων, θα έχετε την ευκαιρία να αποκομίσετε σημαντική επαγγελματική γνώση και εμπειρία. 

·     Ενημέρωση και πληροφόρηση: Ως μέλη της EEL ενημερώνεστε και μοιράζεστε τη γνώση και τις εμπειρίες με τους συμφοιτητές σας, μέσω επιστημονικών και περιοδικών εκδόσεων και αποτελεσμάτων ερευνών που δημοσιεύονται ή/και παρουσιάζονται σε ειδικές εκδηλώσεις.

·     Οικονομικά οφέλη: Ως μέλη της EEL απολαμβάνετε ειδικά οικονομικά προνόμια σε κάθε μία από τις ποικίλες δραστηριότητες της.

 

Προσβλέπουμε στην ενεργό συμμετοχή σας. Σας εύχομαι μία εποικοδομητική και ευχάριστη συνεργασία και ότι καλύτερο στις σπουδές σας!

 

Με εκτίμηση,

Ελευθέριος Θ. Ιακώβου

Αναπληρωτής  Καθηγητής Α.Π.Θ.

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Logistics – Παράρτημα ΘεσσαλονίκηςΦοιτητικό Παράρτημα Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Φοιτητικό Παράρτημα Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Φοιτητικό Παράρτημα Τ.Ε.Ι. Κατερίνης

Δελτίο Τύπου [30-05-2007]

Εκδήλωση [28-11-2006]
Σχεδίαση, Ανάπτυξη, Φιλοξενία Apogee Information Systems