Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics Βορείου Ελλάδος (EELBE) εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Καθηγητή Δημήτρη Αηδόνη, Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, για τον πρόσφατο διορισμό του στο Συμβούλιο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής.

Ο Καθηγητής Αηδόνης, ένας ενεργός και αφοσιωμένος υποστηρικτής της της Ελληνικής Εταιρείας Logistics Βορείου Ελλάδος (EELBE), έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου μας, συμβάλλοντας σημαντικά με τις γνώσεις και την εμπειρία του στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ο διορισμός του αποτελεί αναγνώριση της πολύτιμης συνεισφοράς του στον κλάδο και της αφοσίωσής του στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η εφοδιαστική.

Η παρουσία του Καθηγητή Αηδόνη στο Συμβούλιο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τις προσπάθειες για προώθηση της συνεργασίας και της ανάπτυξης στον κλάδο μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η θητεία του θα είναι γόνιμη και παραγωγική.

Καθηγητά Δημήτρη Αηδόνη, 

σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα σας θέση και σας διαβεβαιώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Logistics Βορείου Ελλάδος θα σταθεί στο πλευρό σας, υποστηρίζοντας με κάθε δυνατό τρόπο τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις σας για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο 

της Ελληνικής Εταιρείας Logistics Βορείου Ελλάδος

elGreek