Αγαπητά Μέλη ,

Η κυβερνοασφάλεια στα logistics αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των αλυσίδων εφοδιασμού. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, οι συστηματικές απειλές αυξάνονται, κάνοντας την προστασία των δεδομένων και των δικτυακών υποδομών αναγκαία. Επιθέσεις, όπως ransomware και data breaches, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές διαταραχές, οδηγώντας σε οικονομικές απώλειες και επιβράδυνση των παραδόσεων. Η ενσωμάτωση στρατηγικών κυβερνοασφάλειας και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού είναι επομένως απαραίτητη για να διατηρηθεί η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα των λογιστικών διαδικασιών.
Σας προωθούμε ενημέρωση εκ μέρους του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος (BMWK), το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει μια επιχειρηματική αποστολή γερμανικών εταιριών με θέμα τεχνολογίες για την κυβερνοασφάλεια και πολιτική προστασία.

Την Τρίτη, 23.04.2024, ώρα 09:30 – 15:00, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα, στο Hyatt Regency Hotel στη Θεσσαλονίκη, όπου οι συμμετέχουσες εταιρίες θα παρουσιάσουν υπηρεσίες και προϊόντα με έμφαση στην πρόληψη και αντιμετώπιση κυβερνοεπιθέσεων και λύσεων για την προστασία δεδομένων καθώς και τεχνολογίες ασφάλειας για βιομηχανίες, πυροπροστασία και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.Προσκεκλημένοι ομιλητές από τη Γερμανία και την Ελλάδα θα πλαισιώσουν την ημερίδα με εισηγήσεις για το δυναμικό της γερμανικής αγοράς αλλά και τα δεδομένα και τις προοπτικές του κλάδου στην Ελλάδα.Την Τετάρτη 24 και και την Πέμπτη 25.04.24 θα υπάρχει η δυνατότητα να λάβετε μέρος σε B2B meetings με τις συμμετέχουσες εταιρίες από Γερμανία, με στόχο τη δημιουργία νέων συνεργασιών και συνεργειών. Θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη 12 γερμανικές εταιρείες και αναζητούν μεταξύ άλλων επαφές με προμηθευτές και εταίρους, ώστε να παρουσιάσουν προϊόντα και λύσεις.Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να γνωρίσετέ τα προϊόντα και τους εκπροσώπους, επικοινωνήστε με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο (τηλ. 2310 327733), ώστε να οργανώσουν μια επίσκεψη στην εταιρία σας. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, θα έχουν διάρκεια 30-40 λεπτά και θα συνοδεύονται από συνεργάτη του Επιμελητηρίου.Μεταξύ αυτών προτείνονται και λύσεις για εταιρείες logistics και μεταφορών, όπως:ZABAG Security Engineering GmbH – Συστήματα πρόσβασης και λύσεις για περιμετρική προστασία.TASSTA GmbH η οποία αναπτύσσει λογισμικό για ασφαλή ασύρματη επικοινωνία.STUV – Ασφαλείς κλειδαριές PYLOCX-Systemsmart boxes για μεταφορές smart meter.Feuerschutz Jockel GmbH & Co. KG – Πυροσβεστήρες υψηλής ποιότητας και καινοτόμες λύσεις για την πυροπροστασία, ιδανικό για βιομηχανίες (πχ. πετρελαίου, χημικών, ανακύκλωσης κτλ).SITEC Alarmanlagen Vertriebsgesellschaft mbH – Συστήματα συναγερμού και ανίχνευση πυρκαγιάς με λειτουργία WiFi, ιδανικό για ιδιώτες και εμπειρικούς πελάτες, όπως camping ή μικρά ξενοδοχεία.Τόσο η παρακολούθηση του συνεδρίου όσο και οι συμμετοχή σε Β2Β συναντήσεις είναι δωρεάν.
Δείτε τα προφίλ των γερμανικών εταιρείες παρακάτω:
Προφίλ Γερμανικών Εταιριών                                  
Β2Β meetings | Δήλωση Ενδιαφέροντος
Δήλωση Συμμετοχής στην Ημερίδα (23.04.2024) 
Πρόγραμμα

elGreek